Hem / Filmer / Feedback|tips / Uppdaterat (Sajt mer aktiv januari 2008-september 2011. Har haft ca 320 000 sidvisningar.)
Diverse i media:
klimat, klimatforskare, climate, koldioxid, solaktivitet. (Skapa nyhetsbox här.)

Thursday, December 3, 2009

Climategate på CNN och ABC

Hittade följande Youtube-klipp:

CNN


Noterar:
Den som efter någon minut visar en temperaturgraf, Edward Markey, medskyldig till lagförslag om cap-and-trade, menar att såväl orkanen Katrina som kriget i Darfur, och därmed att 1993 ett par Black Hawk-helikoptrar skjöts ned vid ett uppdrag i Somalia, beror på antropogen global uppvärmning. John Holdren, Obamas vetenskaplige rådgivare, beskrev Lubos Motl här.

CNN:s programledare och nyhetsuppläsare tycks anse att Climategate bör nonchaleras vad politik beträffar. Dessvärre finns en kraft och s a s svårstoppad rörelseenergi i denna fråga då så mycket politisk prestige investerats i den.

-

ABC


Notiser:
Den så att säga i klimatalarmism investerade ekonomiprisvinnaren Paul Krugman förnekar att Climategate ens är en smoking gun och att temperaturen upphört att stiga. Han påstår även att det är mer lönsamt att vara "skeptiker" än att genom att på lämpligt sätt hoppa på klimattåget utnyttja olika incitament, samt att det bland vetenskapsmän finns 20 gånger fler "troende" än skeptiker. Det sista är inte sant. Var egentligen något det?

Vad naiv Cokie Roberts verkar, om att vi kan hindra att isbjörnar inte har is omkring sig och dör. Hon får väl följa IPCC-chefen Rajendra Pachauris råd och skippa isen i drinken. ;-)


Andra bloggar om: , , , , ,

1 comment:

  1. Ojne vojne, vi vill inte se isbjörnar utan is. Det är verkligen vad det handlar om för många idag. Merparten av media är så fullständigt hjärntvättade av de alarmistiska översteprästerna att de inte tror på bevis som ligger mitt framför näsan på dem. Man skulle kunna tro att mycket hänt sedan medeltiden, men det mänskliga psyket är lika lättmanipulerat nu som då.

    ReplyDelete

Anonyma, hitta på och ange signatur. Annars gäller att någorlunda hålla sig till ämnet och visa vanlig hyfs.

Note: Only a member of this blog may post a comment.


 
´´´´´