Hem / Filmer / Feedback|tips / Uppdaterat (Sajt mer aktiv januari 2008-september 2011. Har haft ca 320 000 sidvisningar.)
Diverse i media:
klimat, klimatforskare, climate, koldioxid, solaktivitet. (Skapa nyhetsbox här.)

Wednesday, December 23, 2009

Vetenskapspedagog och förnekare -- Johnny Ball

v0_master.jpgJohnny Ball är en brittisk mediepersonlighet som har fått en rad utmärkelser för pedagogiska TV-serier och böcker för barn och unga om vetenskap och matematik. Han var på 90-talet rektor för Glasgow universitet. Häromdagen hade Daily Express en artikel om honom, It's Not the End of the World.

När Johnny nyligen var på ett arrangemang i London för ateism och vetenskap buade den mot religösa dogmer och för yttrandefrihet engagerade publiken ut honom så att han fick lämna scenen... Brendan O’Neill tar upp det i en Spiked-artikel. (Kan det vara så att proaktiva ateister i högre grad är vänsterorienterade och därför anammar klimathotet som den politiska skapelse den är?)

Följande klipp från en TV-kanal i Manchester i höstas avslutas för säkerhets skull med att en från organisationen Friends of the Earth i ödesmättad ton får uttala Sanningen (lögnen), att det blivit varmare och att vi människor är skuld till det.

videoklippI detta klipp uttalar sig Johnny Ball på BBC Radio Ulster, 25:e mars i år.

videolänk


HT: Climate Science

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

1 comment:

  1. Ateism är i mitt tycke bara en variant på religion det också, fast maskerad så att man ska tro att de är emot religion. Många ateister tycks vara det för att kunna trycka ner meningsmotståndare med sin "högre moral".

    Vi som är agnostiker däremot...

    ReplyDelete

Anonyma, hitta på och ange signatur. Annars gäller att någorlunda hålla sig till ämnet och visa vanlig hyfs.

Note: Only a member of this blog may post a comment.


 
´´´´´