Hem / Filmer / Feedback|tips / Uppdaterat (Sajt mer aktiv januari 2008-september 2011. Har haft ca 320 000 sidvisningar.)
Diverse i media:
klimat, klimatforskare, climate, koldioxid, solaktivitet. (Skapa nyhetsbox här.)

Friday, December 18, 2009

Mini-notis -- Chavez och en besviken blogg

Igår gav ju Chavez ett eldigt tal om socialism som Erixon kommenterade här, och Chavez var visst "på lika bra humör" idag:
Via knuff.se fann jag en miljöengagerad Marits blogg om detta och (faktiskt) om republikanernas pressträff.


Beklagar lite låg kvalitet på denna bloggpost. Här en "positiv signal" för de som tror på klimathot som realitet och kan acceptera den väderrelaterade propaganda som inte är ovanlig för påstådd männikskoorsakad uppvärmning. Aktuella bilder från Köpenhamn och meditativ musik:Media: SvD1, SvD2, SvD3, AB1, AB2, AB3, SDS, KB, DN, DN, GP
Andra bloggar om: , , , , , ,

1 comment:

  1. Jag tror nog inte att du själv är så övertygad om att klimatforskningen har fel. Kanske är det så att du vill fortsätta flyga och köra bil, trots att det bästa för det översvämningshotade Bngladesh och det torkrabbade Sahel vore en intenationell kris för flyg- och bilindustrin. Dit kan vi komma med en global rejäl skatt på flygbränsle, valutakontroll och stängda skatteparadis. Själv ser jag hellre Lula än Chjavez i spetsen för en världsregering. Klimatfiaskot i Köpenhamn visar att vi behöver kunna fatta majoritetsbeslut globalt, istället för att låta 200 självstyrande stater komma överens.

    ReplyDelete

Anonyma, hitta på och ange signatur. Annars gäller att någorlunda hålla sig till ämnet och visa vanlig hyfs.

Note: Only a member of this blog may post a comment.


 
´´´´´