Hem / Filmer / Feedback|tips / Uppdaterat (Sajt mer aktiv januari 2008-september 2011. Har haft ca 320 000 sidvisningar.)
Diverse i media:
klimat, klimatforskare, climate, koldioxid, solaktivitet. (Skapa nyhetsbox här.)

Thursday, June 4, 2009

North Bay Ontario-bo mordisk p g a klimatförändring!?


Lite tramsigt kanske.

youtube.com/watch?v=6sRCph48Deg


Det här var 31 maj, och en Ontario-bo svarade när jag frågade om platsens normala klimat:

"This ain't normal, we're usually swimming in the lakes by now."

New York hade visst frostvarning natten till 1:a juni. Kallaste 31 maj sedan mätningarna startade, men onormala saker händer! Någon uppvärmning förefaller vi dock inte att ha. Satellitdata RSS och UAH visar för maj månad minskad temperatur, som ligger endast 0.09 resp. 0.04 grader Celsius över "normal temperatur".

Att det finns en "normal temperatur" tycks förresten vara en vanlig myt hos den majoritet som tror att vi nu har kraftig antropogen uppvärmning. Vi ligger nu nära snittnivån för en period under de senaste decennierna men det enda säkra är att temperaturen i framtiden förändras. Jag tror att det blir kallare kommande 2-3 decennier. Kommande solcykel spås nu av en NOAA-ledd expertpanel att bli svag: Space Daily.


Här är förresten North Bay Ontario:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

No comments:

Post a Comment

Anonyma, hitta på och ange signatur. Annars gäller att någorlunda hålla sig till ämnet och visa vanlig hyfs.

Note: Only a member of this blog may post a comment.


 
´´´´´